Tjänster för dig inom fastighetsbranschen

Kontakta oss

En trygg partner för dina uppkopplade fastigheter

Möjligheterna med uppkopplade byggnader är många – från energieffektivisering till smarta tjänster som underlättar hyresgästernas vardag. Men fastighetsbranschens snabba digitalisering medför också ökade risker för cyberangrepp. På GlobalConnect har vi lång erfarenhet av att hjälpa både privata och kommunala fastighetsbolag med snabba, stabila och säkra nätverkslösningar. Med oss får du en trygg guide i PropTech-djungeln.

Vad är PropTech och vad innebär det för ditt fastighetsbolag?

PropTech står för Property Technologies (fastighetsteknik) och är ett samlingsord för allt som rör digitaliseringen av fastigheter och fastighetsförvaltning. Utvecklingen i branschen går snabbt – det är inte helt lätt att hänga med. Därför har vi sammanställt vad du behöver veta om trender, möjligheter och risker med PropTech i en guide för dig som it-chef inom fastighetssektorn.

Vad är PropTech och vad innebär det för ditt fastighetsbolag?

Gavlegårdarna väljer it-lösning från GlobalConnect

“Vi ser att GlobalConnect är en stark partner som kan utveckla Gavlegårdarnas bredbandsnät och tjänster i framtiden.”

Ulf Gustafsson
Ansvarig för fastighets-IT, Gavlegårdarna

Gavlegårdarna väljer it-lösning från GlobalConnect

Rapport: Så uppkopplad är den svenska fastighetssektorn

Fastighetsbranschen är mitt uppe i en digital transformation för att bli mer modern, energieffektiv och klimatmässigt hållbar. Eller är den verkligen det?

Vi har frågat 300 fastighetsägare inom både den privata och allmännyttiga sektorn om hur de ser på digitaliseringens status, möjligheter och hinder ute i verksamheterna just nu.

Rapport: Så uppkopplad är den svenska fastighetssektorn

Allt under samma tak med SmartConnect

Vill du få full överblick över dina uppkopplade fastigheter – och dina it-kostnader? Samla alla nätverksprodukter ditt fastighetsbolag behöver med SmartConnect: vår säkra och sömlösa one-stop-shop. Perfekt för dig med ett stort fastighetsbestånd!