Driftsäkerhet och snabbhet är A och O i butiken

Du som arbetar inom detaljhandeln vet hur viktig butiksupplevelsen är för att inspirera till köp. Tekniken får helt enkelt inte hacka – varken för kunder eller medarbetare. Vi på GlobalConnect förser en rad företag inom detaljhandeln med säkra och smidiga nätverkstjänster, från butiks- och lagergolvet till huvudkontoret. Lär känna våra kunder.

Guide: De största trenderna inom retail

Hur förändras branschen av den digitala utvecklingen och nya kundbeteenden? Vad krävs för att ligga i framkant imorgon? Läs om pop-ups, obemannade butiker och andra trender i vår guide.

Guide: De största trenderna inom retail

Kundresan i fokus för Lyko

“Vi har använt tekniken för att göra livet enklare för kunden, men varken produkten eller upplevelsen har blivit mer digital. Tricket är att hela tiden ha kundens resa i fokus.”

Rickard Lyko
Ägare och VD, Lyko

Kundresan i fokus för Lyko

Digital transformation med Stadium

“Tekniken är ett stöd för butikssäljarna i deras kundmöten. Genom tekniken kan vi erbjuda ännu bättre service och ett ännu bredare sortiment.”

Pino Roscigno
Head of Commercial & Brand, Stadium

Digital transformation med Stadium

Samla allt under ett tak med SmartConnect

Vill du få full överblick över dina it-tjänster – och kostnaderna för dem? Samla alla nätverksprodukter ditt företag behöver med SmartConnect: vår säkra och sömlösa one-stop-shop. Perfekt för dig med ett stort butiksnät!