Tjänster för hotell och restaurang

Du som arbetar inom restaurang- och hotellbranschen vet hur viktig upplevelsen är för att kunden ska trivas och bli en återkommande gäst. Tekniken ska vara ett verktyg som bidrar till att till exempel bokningarna går smidigt och att man inte tappar kunden redan där. Bokningen kan vara det första steget i att skapa en lång kundrelation, men det kan också vara det sista man ser av en trogen gäst, om tekniken inte fungerar.

Med oss som partner får man en leverans utöver det vanliga. Vi är experter, tillgängliga och drivna. Och vi kommer göra allt för att se till att ni varken förlorar intäkter eller förtroende på grund av att tekniken strular.

Guide: De största trenderna inom retail

Hur förändras branschen av den digitala utvecklingen och nya kundbeteenden? Vad krävs för att ligga i framkant imorgon? Läs om pop-ups, obemannade butiker och andra trender i vår guide.

Guide: De största trenderna inom retail

Pinchos effektiviserar restaurangverksamheten med säker nätverkskommunikation

“Då vi är en föregångare när det gäller digitaliserad restaurangverksamhet så ställer det höga krav på förbindelse och möjlighet att snabbt kunna ge bra support till våra restauranger, det tycker jag att vi får med GlobalConnect.”

Ronnie Persson
CTO Pinchos Nation

Pinchos effektiviserar restaurangverksamheten med säker nätverkskommunikation

Samla allt under ett tak med SmartConnect

Vill du få full överblick över dina it-tjänster – och kostnaderna för dem? Samla alla nätverksprodukter ditt företag behöver med SmartConnect: vår säkra och sömlösa one-stop-shop. Perfekt för dig med ett stort butiksnät!