Vi håller igång samhället och möjliggör morgondagens innovationer

GlobalConnect är en av de ledande leverantörerna av digital infrastruktur och nätverkstjänster i Norden. Vi erbjuder helhetslösningar och internettjänster – från fibern i marken till molnet i himlen och allt däremellan.

Uppkoppling är en viktig komponent i nästan alla aspekter av våra liv, från sjukvård och transport till utbildning och underhållning. Mer än 50 % av all datatrafik som går in och ut ur Norden går via vårt fibernät. Det är ett stort ansvar och ett bevis på den viktiga roll GlobalConnect spelar för dagens och morgondagens samhälle.

GlobalConnect…

  • har huvudkontor i Köpenhamn, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Hamburg
  • sysselsätter cirka 2 000 personer
  • förser 30 000 företagskunder med nätverkstjänster
  • förser 800 000 hushåll med fiberanslutning
  • har 185 000 km eget fibernätverk och 35 000 kvm datacenter (utforska vårt nätverk i realtid)
  • ägs av EQT
GlobalConnect...

Våra kunder och samarbeten

Genom åren har vi etablerat många framgångsrika samarbeten. Utforska våra kundcase och ta reda på hur vårt partnerskap och våra innovativa lösningar har möjliggjort verklig förändring för våra kunder.

Utforska våra kundcase och inspireras av verkliga resultat

Våra kunder och samarbeten

Vårt hållbarhetsarbete

Vi är stolta över att spela en central roll i att främja hållbar utveckling för samhället, företag och den enskilda individen. Det gör vi genom vårt omfattande fibernätverk, som kopplar upp och ihop hela samhället. Men även genom att utveckla och leverera lösningar som bidrar till samhällets framåtskridande och möjliggör morgondagens innovationer.

Läs om vårt hållbarhetsarbete

Vårt hållbarhetsarbete