Bastard Burgers

Lästid: 10 minuter.

Bastard Burgers skalar upp för tillväxt

Streetfood-kedjan Bastard Burgers har upplevt en betydande tillväxt sedan sin etablering år 2016. Med över 75 restauranger i Sverige, Norge och Finland hade de växt ur sin befintliga IT-miljö och behövde robust och säker digital infrastruktur för att fortsätta växa sin verksamhet och möta kraven på ökad säkerhet och effektivitet.

Lösningen blev skräddarsydda IT-tjänster inom helhetslösningen SmartConnect, med fokus på avancerade säkerhetslösningar och en pålitlig digital infrastruktur. Genom GlobalConnects SD-WAN-tjänst fick Bastard Burgers ökad kontroll över sin verksamhet och ett förstärkt skydd mot cyberattacker.

En viktig del av samarbetet handlade också om att stärka upp en pålitlig och säker internetanslutning till alla sina restauranger och kontor i Norden. Med GlobalConnects Managed LAN och WiFi fick Bastard Burgers ett robust och pålitligt nätverk som endast de hade tillgång till. Detta för att öka deras operativa effektivitet och säkerställa en smidig drift av deras restauranger.

Fortsatt expansion och utveckling

Med samarbetet med GlobalConnect kunde Bastard Burgers möta sina omedelbara behov men även förbereda sig för framtida tillväxt och utveckling. Genom en stabil och skalbar IT-infrastruktur kan de nu expandera och möta de ökade kraven på säkerhet och effektivitet medan de fortsätter att erbjuda riktigt bra burgare i alltfler nordiska städer.

– Att ha en framåtlutad strukturerad stark partner som kan växa med oss inom nät, säkerhet och infrastruktur när vi fortsätter vår expansion är en viktig byggsten för oss. Nu kan vi på ett tryggt sätt fortsätta utveckla vår plattform för fortsatt tillväxt, hela vägen från infrastrukturnivå och upp till de digitala lösningar som möter våra gäster, menar Johnny Bröms, Global Chief Digital & Tech på Bastard Burgers.