Managed LAN & WiFi

Nätverk för företaget som inte vill behöva tänka på sin trådlösa uppkoppling

Kontakta oss

Frigör tid och resurser

Managerat LAN och WiFi är ett lokalt nätverk som passar företaget som vill slippa tänka på uppkopplingen, och istället fokusera på kärnverksamheten. Det spelar ingen roll om du har ett stort kontor, butik, restaurang eller vill ansluta ett stort antal servrar i datacenter. Det trådlösa lokala nätverket ska helt enkelt fungera – överallt och hela tiden.

Alla dina enheter kopplas enkelt upp och ihop till det trådlösa nätverket för ökad frihet och flexibilitet. På så sätt kan du använda alla ytor på arbetsplatsen eller butiken utan att tappa anslutningen och på ett smidigt sätt nå de enheter som ingår i det lokala nätverket.

Vi tar hand om allt det praktiska och sköter allt från planering, design, installation, drift, underhåll samt övervakning och support. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka.

Det här ingår i Managed LAN och WiFi

  • Planering, design, installation, drift, underhåll, övervakning och support. – vi tar hand om allt. Vi är noggranna med att du alltid har den senaste mjukvaran och hårdvaran och ger proaktivt förslag på hur er uppkoppling kan optimeras över tid. Eftersom du byter ut löpande investeringar i utrustning och kompetens mot fasta månadsavgifter minskar kostnaderna för din IT-avdelning.
  • Tjänsten ger dig tillgång till löpande data på hur WIFI-enheterna används vilket gör att det enkelt går att justera lösningen efter vilka platser som används mest. Med koll på trafikflödet kan du lätt effektivisera både operationella och marknadsrelaterade initiativ.
  • Tjänsten bygger på säker och stabil teknik och levereras genom ett antal trådlösa accesspunkter. Det trådlösa nätverket kopplat snabbt och enkelt upp alla dina enheter och ger den som använder det möjlighet att röra sig fritt utan att oroa sig över att tappa kontakten med nätet. Vi tror inte att en lösning passar alla och anpassar självklart lösningen ditt företags storlek och affär.
  • I tjänsten ingår olika switchar med den senaste tekniken som täcker vi in alla behov i olika miljöer och med olika storlekar på lokala nätverk. Switcharna övervakas dygnet runt för att ditt nätverk ska garantera så mycket upptid som möjligt.
  • GlobalConnects Managerade WiFi och LAN stöttar WiFi6, ZigBee och Bluetooth 5. Tjänsten är även redo för IoT.