Internet

Den flexibla anslutningen som alltid tar den snabbaste och kortaste vägen

Kontakta oss

Kommunikation att lita på

En internetanslutning för företag och organisationer med höga krav på prestanda, tillförlitlighet och flexibilitet. Anslutning från Global Connect finns i två utföranden: Internetanslutning och IP Transit.

Internetanslutning är anpassad för företag och organisationer som normalt bara har en Internetleverantör.

IP Transit är anpassad för tjänsteleverantörer, operatörer eller företag med flera
Internetleverantörer.

Tjänsten kan enkelt anpassas till just dina behov genom att addera olika tilläggstjänster.

Det här ingår i Internet från GlobalConnect

  • Du kan enkelt koppla andra tjänster från oss till din internetanslutning. För ökad säkerhet finns exempelvis brandvägg och DDoS-skydd mot överbelastningsattacker. Du har också möjlighet att lägga till backup, redundans eller full diversitet.
  • Internetanslutningen levereras med en garanterad kapacitet på mellan 1 Mbit/s och 100 Gbit/s. Levereras oftast över en fast, fysisk förbindelse mellan våra anslutningsnät och dina lokaler.
  • Anslutningen levereras från vårt redundanta stamnät och Internetinfrastruktur.. Tjänsterna levererar kommunikation över IPv4 och IPv6.
  • För att säkerställa att din trafik alltid tar kortast och snabbast möjliga väg är vi anslutna till ett stort antal nationella och internationella knytpunkter via direkt peering. Vi har en öppen peeringpolicy för att skapa optimala kommunikationsmöjligheter.
  • Anslutningen övervakas av vår bemannade NOC dygnet runt och åtgärder sätts in så fort ett larm går eller det finns indikationer på störningar.