Stockholm Stadsmission

Lästid: 5 minuter.

Stockholm Stadsmission kopplar ihop organisationen med WAN

En stor del av Stockholm Stadsmissions erbjudande är idag digitalt och de såg tidigt behovet av en gemensam uppkoppling som var både snabb, säker och kostnadseffektiv. Organisationen valde GlobalConnect och vi är glada över att kunna bidra till Stockholm Stadsmissions vision att skapa ett mänskligare samhälle.

I samarbetet med Stockholms Stadsmission ingår en WAN-lösning för att enkelt kunna koppla samman Stadsmissionens olika digitala verksamheter och kontor. Samarbetet innebär kostnadseffektiviseringar för organisationen och bidrar till målet att ge ett bättre stöd för deltagarna i deras verksamheter.

– Vi bedömer att avtalet med GlobalConnect ger oss både en bättre och billigare lösning än vi haft tidigare. Avtalet har en bra balans mellan kostnader och effektivitetsvinster och ger oss möjlighet att erbjuda relevant stöd till våra kunder både idag och på längre sikt, säger Roger Fagerdahl, CIO på Stockholms Stadsmission.

Han lyfter särskilt fram butikerna som en snabb positiv effekt av avtalet.

– Vi får fiber i alla butiker och dessutom mobil uppkoppling som backup. Kassorna är beroende av stabil uppkoppling, om det inte fungerar måste vi stänga igen. En enkel och trygg lösning som bidrar till en bättre arbetsupplevelse för alla.