Manpower

Lästid: 3 minuter.

Manpower effektiviserar uppkopplingen för alla sina kontor

Det globala bemannings- och rekryteringsbolaget ManpowerGroups nordiska och baltiska verksamhet väljer att effektivisera sin datatrafik och support med en lösning som möjliggör SD-WAN.

ManpowerGroup har även under tidigare avtalsperiod använt sig av GlobalConnect, då som tredjepart. I och med det nya avtalet går man istället över till GlobalConnect direkt. Avtalet är flerårigt och omfattar gruppens samtliga cirka 75 kontor.

– För vår del är det en lösning som ger oss större kontroll över trafiken. Vi kommer kunna sätta upp egen utrustning, därmed kan vi snabbt och lokalt definiera vilken riktning trafiken ska gå. Vi flyttar också supporten från en regional nivå till en central nivå, och får samma typ av lösning över hela organisationen, säger Tommy Berggren, nordisk kontraktansvarig på Manpower Group.

Lösningen innebär även ökad säkerhet. Tidigare behövdes en central brandvägg, som nu kommer ersättas av separata brandväggar för varje enskilt kontor. Dessa styrs centralt och är enkla att supporta. Dessutom behålls den utrustning man tidigare haft vilket gör migreringen enkel.

– En stor fördel under processen är att GlobalConnect har varit väldigt lyhörda, och snabbt anpassat lösningen efter de behov vi har. Vi känner oss helt trygga med dem, säger Tommy Berggren.