Dina Försäkringar

Lästid: 8 minuter.

“Vi har fått en driftsäker miljö som vi kan lita på och tjänsterna håller en hög kvalitet”

Dina Försäkringar beskrivs som ett alternativ till de stora försäkringsjättarna och består av elva fristående försäkringsbolag med 45 kontor över hela landet, som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar.

Med hjälp av WAN från GlobalConnect kopplar Dina Försäkringars servicebolag Dina Försäkring ihop hela verksamheten och möjliggör för sina kontor att använda alla tjänster som servicebolaget levererar i nätverket. I avtalet ingår även LAN och WiFi.

– Vi har fått en driftsäker miljö som vi kan lita på och tjänsterna håller en hög kvalitet. Vi har haft väldigt få störningar och våra system är stabila, säger Monica Kjellman på Dina Försäkring.

Men Monica och hennes kollega Fatima Munir, IT-chef på Dina Försäkring, är inte bara nöjda med de driftsäkra lösningar och högkvalitativa tjänster som GlobalConnect levererat.

– Vi tycker också om att känna ett genuint engagemang från en leverantör. Här har vi dessutom haft turen att möta samma personer hela tiden. Det ger oss som kund en känsla av extra trygghet och stabilitet.

– Vår huvudkontakt på GlobalConnect är alltid snabb på att svara och återkoppla. Hon ser till att våra ärenden åtgärdas på ett smidigt och effektivt sätt.

Fatima och Monica framhåller även vikten av att som kund ha tillgång till avancerad teknisk expertis.

– Det är också guld värt att vi kan vända oss till leveransavdelningen som kan oss som kund utan och innan. De ställer alltid upp och förklarar och hjälper till. Med sitt tekniska kunnande och sitt lösningsfokuserade sinne kan de få oss som kund att förstå den tekniska komplexiteten och hjälper oss att komma fram till rätt beslut.

–  Vi har haft de här kontaktpersonerna i många år – för oss innebär kontinuiteten ett genuint engagemang som omsatts i praktik.